We zijn met verlof van 26 december tot en met 8 januari. Fijne feestdagen! 

Bati Betonbouw infosessies door Treeco

Treeco deelt zijn (be)tonnen ervaring tijdens een interactieve infosessie.
En jij kan erbij zijn. 

Betonbouw is een snelle bouwmethode waarmee je woning binnen de 6 tot 8 maanden instapklaar is. Er wordt steeds rekening gehouden met de normen rond energiezuinig bouwen. Zo hebben ze steeds de laagste energiewaardes met een E-peil < E20. Ontdek welke extra voordelen een betonbouw woning voor jou kan betekenen.

Droom jij van een moderne woning die vlotjes aan alle energie-eisen voldoet? Tijd om die plannen concreet te maken. Treeco deelt daarom zijn (be)tonnen ervaring met jou tijdens een interactieve infosessie. 

Tijdens de infosessie laten we je niet op je honger zitten. Beloofd. Verwacht je aan een avond waar we al je vragen over betonbouw beantwoorden en we al je twijfels over deze duurzame bouwtechniek wegnemen. Ook hapjes en drankjes zullen in overvloed aanwezig zijn. 

Ontdek onze Bati Betonbouw actie

Als kers op de taart lichten we onze Bati Betonbouw voorwaarden toe. Je ontvangt namelijk een energiecheque ter waarde van € 2.500 als je met Treeco in zee gaat voor de bouw van jouw betonwoning. 

Elke infosessie gaat door vanaf 19u en vindt plaats op locaties verspreid over heel Vlaanderen.

Schrijf je in voor onze
Bati Betonbouw infosessie

Wil jij graag meer informatie ontvangen over bouwen in beton? Schrijf je in voor een Bati Betonbouw infosessie van Treeco bij jou in de buurt.

Ik schrijf me in voor de infosessie in