Bouwen met Treeco

Ecologie, de relatie tussen de mensen en de wereld, daar draait het om bij Treeco. Bij elke woning die we bouwen of renoveren staat groen, duurzaamheid en ecologie centraal.

We zijn totaalbouwer op maat. Wij bouwen of renoveren stijlvolle woningen en voorzien totale energieoplossingen op een transparante, hoogwaardige, efficiënte en energiezuinige manier. Wij beschikken over een brede keuze aan experts en top materialen die een kwalitatieve totaalervaring bieden in en na het bouwproces.

Of je nu gaat voor een traditionele woning, systeembouw of voor een renovatie. Treeco biedt je een 360° aanpak in energietotaal bouwen en renoveren. Samen bekijken we jouw wensen en maken we een ontwerp op maat van jouw stijl en budget.

Systeembouw

Systeembouw is een snelle bouwmethode waarmee je woning binnen 6 tot 8 maanden instapklaar is.

Traditioneel bouwen

Een traditionele woning wordt opgebouwd met een binnenmuur, een spouw en een buitengevel.

Vernieuwbouw

Dit is het proces waarbij een bestaande woning volledig gestript, of zelfs gesloopt wordt en volledig heropgebouwd wordt aan een 6% btw tarief.

Waarom kiezen voor bouwen met Treeco?

Kennis en expertise

Door onze jarenlange ervaring in duurzame energietechnieken hebben we alles in huis om jouw woning te bouwen!

Efficiënt, snel en kwaliteitsvol

Bij Treeco streven we naar efficiëntie en kwaliteitsvolle opleveringen, en dit op korte termijn. Wie kiest voor een systeembouw woning kan na 6 tot 8 maanden al intrekken in zijn nieuwe woonst!

Verbouwingen volgens hedendaagse normen

Met oog op de toekomst en de nodige kennis en expertise worden al onze woningen gebouwd volgens de hedendaagse normen. Daar mag je op rekenen!

Energieneutraal

Treeco staat voor duurzaamheid. Energieneutraal bouwen is voor ons dus vanzelfsprekend. Wij volgen alle normen zodat je gerust bent voor nu en voor de toekomst.

Vast bouwteam met eigen mensen

We werken steeds met een vast en ervaren bouwteam, van architecten, onderaannemers, leveranciers en studiebureaus, die het hele project opvolgen van A tot Z en je persoonlijk, professioneel en transparant ontzorgen.

Jouw droomproject in 360°

Kom en stap binnen in de virtuele woning van jouw dromen! Met een 360° experience kan je als het ware rondlopen in de woning en elke ruimte bekijken, tot in de details.