We zijn met vakantie van 1 april tot en met 10 april. 

Bouwen met Treeco

De toekomst oogt groen. Bij elk project van Treeco vormen duurzaamheid en groen bouwen de rode draad. Laat je overtuigen door onze (be)tonnen ervaring.  

Treeco is een totaalbouwer op maat. Wij bouwen of renoveren stijlvolle woningen en voorzien totale energieoplossingen op een transparante, efficiënte en energiezuinige manier. Onze brede keuze aan topmaterialen en ons uitgebreide expertennetwerken garanderen een een kwalitatieve totaalervaring. En dat zowel voor, tijdens als na het bouwproces. 

Of je nu kiest voor een traditionele woning, betonbouw of een renovatie. Treeco biedt je een 360° aanpak in energietotaal bouwen en renoveren. Samen overlopen we jouw noden en wensen en werken we een ontwerp op maat van jouw stijl en budget uit.

Betonbouw

Betonbouw is een snelle bouwmethode waarmee je woning binnen 6 tot 8 maanden instapklaar is.

Traditioneel bouwen

Een traditionele woning wordt opgebouwd met een binnenmuur, een spouw en een buitengevel.

Vernieuwbouw

Dit is het proces waarbij een bestaande woning volledig gestript, of zelfs gesloopt wordt en volledig heropgebouwd wordt aan een 6% btw tarief.

Waarom kiezen voor bouwen met Treeco?

Kennis en expertise

Door onze jarenlange ervaring in duurzame energietechnieken hebben we alles in huis om jouw woning te bouwen!

Efficiënt, snel en kwaliteitsvol

Bij Treeco streven we naar efficiëntie en kwaliteitsvolle opleveringen op korte termijn. Wie kiest voor een betonbouw woning kan na 6 tot 8 maanden al vrienden en familie uitnodigen voor een housewarming.

Verbouwingen volgens de recentste regelgeving

Met oog op de toekomst en de nodige kennis en expertise worden al onze woningen gebouwd volgens de hedendaagse normen. Daar mag je op rekenen.

Energieneutraal

Treeco staat voor duurzaamheid en straalt dat ook uit. Energieneutraal bouwen is voor ons vanzelfsprekend. Wij volgen alle normen zodat je gerust bent voor nu en voor de toekomst.

Vast bouwteam met eigen mensen

We werken steeds met een vast en ervaren bouwteam van architecten, onderaannemers, leveranciers en studiebureaus. Zij volgen het volledige project van A tot Z op. Ons team laat je kopzorgen op een persoonlijke, professionele en transparante manier smelten als sneeuw voor de zon.

Jouw droomproject in 360°

Met onze walk-through experience ontdek je je virtuele woning in preview. Met een 360° experience loop je rond in je droomwoning en kan je elke ruimte tot in de details bekijken. Stap binnen in de virtuele woning van je dromen. En daarna in het echt natuurlijk!