We zijn met vakantie van 1 april tot en met 10 april. 

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je een antwoord op de vragen die veel gesteld worden door onze klanten. Zit jouw vraag er niet tussen en wil je hier een antwoord op? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder!

Bij Treeco staan we je bij van het prille begin tot een casco woning, een woning inclusief technieken tot en met de chape, of een volledig afgewerkte woning.  Jij bepaalt de afwerkingsgraad.

Wij zijn je all-in bouwpartner voor betonbouw.

Absoluut! Het bouwteam is het kloppend hart van het bouwproces.  We werken steeds met een vast en ervaren team van architecten, studiebureaus en eigen experts die het hele project opvolgen van A tot Z en je persoonlijk, professioneel en transparant ontzorgen.

Treeco staat voor duurzaamheid. Energieneutraal bouwen is voor ons dus vanzelfsprekend. Wij volgen alle normen en bezorgen je een tot in het kleinste detail uitgewerkt asbuiltdossier. We bouwen steeds woningen met een E-peil < E20.

Betonbouw is een snelle bouwmethode waarmee je woning binnen 6 tot 8 maanden instapklaar is.

Er wordt steeds rekening gehouden met de normen rond energiezuinig bouwen, zo hebben ze steeds de laagste energiewaardes met een E-peil < E20.

Bij betonbouw maken we gebruik van gewapend cellenbeton. Met een betonbouw woning creëer je eenvoudig meer woonvolume. Daarnaast zijn we bij het bouwen van een betonbouw woning ook minder weersafhankelijk, omdat alle constructie-elementen opgebouwd worden in de fabriek.

Je kan ons contacteren via e-mail, telefoon of het contactformulier op onze website. Je kan ook steeds een vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen met één van onze experts.

Treeco is een jonge onderneming. Een frisse naam die sinds 2021 de bouwwereld mee vormgeeft, in de Kempen en ver daarbuiten. Hoewel de BV in 2021 werd opgericht, loopt de ervaring van ons team op tot over twee decennia. Je kan dus wel stellen dat we ervaren zijn, met een vernieuwende blik op de toekomst.

Naast ons gemotiveerde team vaste medewerkers doet Treeco beroep op gespecialiseerde, betrouwbare partners. Zo werken we samen met een kraanbedrijf, een energie-installatiebedrijf, een ervaren dakwerker, .. Stuk voor stuk partners waarmee we een fijne en duurzame relatie mee hebben om elk bouwproject steeds tot een goed einde te brengen. Sommige partners fungeren intussen zelfs als zusterbedrijf van Treeco. 

Deelaannemingen zoals het plaatsen van de vloer, chapewerken, keuken- en badkamer, interieurafwerking … worden uitbesteed aan experts per vakgebied. Elk aspect hiervan wordt overlopen en bepaald met de bouwheer.

Ja! Treeco is er niet alleen voor bouwers in de Kempense regio, maar ook voor bouwdromen daarbuiten, zelfs wanneer je bouwplaats verder dan een uur van ons adres gelegen is. Let wel: we nemen de verplaatsingskosten steeds mee in rekening in de meetstaat. 

Het is nooit eenvoudig om een exacte timing te plakken op de duur van een project. Veel is afhankelijk van de woning zelf, maar ook van andere omstandigheden die vaak buiten onze eigen handen liggen. Toch kunnen we je een ruwe inschatting geven die de afgelopen jaren als gemiddelden naar voren komen. 

  • Ontwerpfase: 3 maanden
  • Bouwtoelating: 4 maanden
  • Uitvoering: 6 tot 8 maanden

Een geothermische warmtepomp is een systeem dat de natuurlijke warmte van de aarde gebruikt om een gebouw te verwarmen en af te koelen. Het maakt gebruik van de constante temperatuur van de aarde, die ongeveer op een diepte van enkele meters tot enkele kilometers onder de grond constant blijft, om warmte te leveren voor het verwarmen van water of lucht in een gebouw. Het is een duurzame en energie-efficiënte manier om een gebouw te verwarmen en af te koelen die vaak wordt toegepast in nieuwbouw. Kies je daarvoor? Je kan daarbij rekening houden met een kost van ongeveer € 25.000 tot € 30.000 voor het volledige systeem.

Nadat we een overeenkomst tot samenwerking hebben ondertekend, start de werkvoorbereiding. Dat betekent ook dat er een werkvoorbereider en projectleider wordt aangeduid. Ook wordt er een plan opgesteld: een tijdlijn per fase en per werkweek.