We zijn met verlof van 26 december tot en met 8 januari. Fijne feestdagen! 

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je een antwoord op de vragen die veel gesteld worden door onze klanten. Zit jouw vraag er niet tussen en wil je hier een antwoord op? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder!

Bij Treeco staan we je bij van het prille begin tot een casco woning, een woning inclusief technieken tot en met de chape, of een volledig afgewerkte woning.  Jij bepaalt de afwerkingsgraad.

We zijn je all-in bouwpartner voor systeembouw, traditionele bouw en vernieuwbouw.

Ja, dat kan! Bij Treeco zijn we gespecialiseerd in duurzaam bouwen en energietechnieken.

We staan je graag bij in het plaatsen van de nodige infrastructuur voor laadpalen bij je traditionele bouw, vernieuwbouw of systeembouw.

Absoluut! Het bouwteam is het kloppend hart van het bouwproces.  We werken steeds met een vast en ervaren team van architecten, studiebureaus en eigen experts die het hele project opvolgen van A tot Z en je persoonlijk, professioneel en transparant ontzorgen.

Treeco staat voor duurzaamheid. Energieneutraal bouwen is voor ons dus vanzelfsprekend. Wij volgen alle normen en bezorgen je een tot in het kleinste detail uitgewerkt asbuiltdossier. We bouwen steeds woningen met een E-peil < E20.

Alles hangt hierbij af van de gekozen manier van bouwen.

Bij traditionele woningbouw duurt dit 10 à 12 maanden.

Bij systeembouw is de woning na 6 à 8 maanden instapklaar.

Bij vernieuwbouw kan je binnen de 12 maanden in je woning.

Systeembouw is een snelle bouwmethode waarmee je woning binnen 6 tot 8 maanden instapklaar is.

Er wordt steeds rekening gehouden met de normen rond energiezuinig bouwen, zo hebben ze steeds de laagste energiewaardes met een E-peil < E20.

Bij systeembouw maken we gebruik van gewapend cellenbeton. Met een systeembouw woning creëer je eenvoudig meer woonvolume. Daarnaast zijn we bij het bouwen van een systeembouw woning ook minder weersafhankelijk, omdat alle constructie-elementen opgebouwd worden in de fabriek.

Een traditionele woning is opgebouwd met binnenmuur in snelbouwsteen, spouw met isolatie en gevelsteen en scoort bovendien goed op het vlak van isolatie, akoestiek en bescherming tegen vocht.

Afwerking met gevelsteen is de meest gekende manier van bouwen en wordt voornamelijk gekozen bij klassieke, pastorie of tijdloze stijlen van woningen.

Een traditionele woning bouwen duurt gemiddeld 10 tot 12 maanden.

Ook bij een traditionele woning zorgen we ervoor dat alle energienormen in acht zijn genomen en gaan we steeds voor een E-peil lager of gelijk aan E20.

Vernieuwbouw is het proces waarbij een bestaande woning volledig gestript of zelfs gesloopt wordt en volledig heropgebouwd wordt aan een 6% btw tarief.

Bij vernieuwbouw wordt er ook wel eens gesproken over IER, ofwel een ingrijpende energetische renovatie.

Als we spreken over vernieuwbouw gaat het over de volledige woning. Al onze vernieuwbouwprojecten worden duurzaam en ecologisch uitgevoerd met oog op de huidige energienormen rond bouwen en renoveren.

Je kan ons contacteren via e-mail, telefoon of het contactformulier op onze website. Je kan ook steeds een vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen met één van onze experts.