We zijn met vakantie van 1 april tot en met 10 april. 

Strak moderne nieuwbouwwoning

Stel je dit eens voor... Je woont in een moderne, energiezuinige woning gerealiseerd door Treeco. Je ontwaakt en hebt een prachtig uitzicht over de natuur van Haspengouw. We laten jou even proeven van het wonen in een woning gebouwd door Treeco.

Warme voeten

De zon schijnt. De natuur ontwaakt. Je wordt zachtjes wakker van de wonderlijke geluiden die de groene omgeving met zich meebrengt. Je kijkt naar buiten en ziet de prachtige fruitboomgaarden. Jouw dag kan niet meer stuk. 

Je stapt uit je bed en voelt meteen de heerlijke warmte onder je voeten. Wat een handig systeem die vloerverwarming. Je zet jouw stappen verder richting de keuken. Helemaal klaar voor het ontbijt. 

De verlichting is al aan en de temperatuur is aangenaam. Natuurlijk, want dit heb jij zo ingesteld met het automatische systeem. Je geniet van een smakelijk ontbijt en bent klaar om aan de dag te beginnen. 

Systeembouw Sint-Truiden

Duurzaam douchen

Om fris en opgewekt de deur uit te gaan, neem je eerst een aangename douche. Door het regenwaterrecuperatiesysteem ben je zeker van een ecologische douchebeurt. Jouw warmtepomp zorgt voor het warme water en jouw zonnepanelen geven energie aan al de energiesystemen die jouw woning bevat. Duurzaamheid op z’n best! 

Tijd om naar buiten te gaan

Na deze ontspannende ochtend is het tijd om de omgeving te verkennen. Het is een prachtige, warme dag en de natuur is op haar mooist. Je beslist om een kleine wandeling te maken om de buurt te verkennen. Je komt er al snel achter dat je hier echt tot rust kan komen… 

Systeembouw Sint-Truiden

Genoten van de ervaring?

We sommen nog even op wat dit eigen project van Treeco te bieden heeft:

  • Opgetrokken in traditionele bouw
  • Voorzien van de meest veeleisende energiesystemen: warmtepomp, passieve koeling, vloerverwarming, fotovoltaïsche zonne-installatie, regenwaterrecuperatiesysteem, inloopdouche, domotica en monitoring op afstand.
  • E-peil van +/- E10. Dit geeft recht op een kwijtschelding van de onroerende voorheffing gedurende de eerste 5 jaar, een bijzonder lage energiefactuur en een hogere herverkoopwaarde.
  • Volledige inspraak in de eindafwerking zoals vloeren, keuken, badkamer, interieurinrichting, terras en tuinaanleg.

De woning zal tegen de zomer van 2022 instapklaar zijn.

Het volledige project is een ontwerp van Exact Architecten uit Diepenbeek, Steenweg 229. 

Bouwplaats: Terwouwenstraat 25, Sint-Truiden, midden in het groen en met uitzicht op de fruitboomgaarden en de prachtige natuur in Haspengouw.

Werf in uitvoering...

De woning te Sint-Truiden wordt op traditionele wijze gebouwd met verlijmde snelbouwstenen en buitenisolatie met crépie.

De fundering bestaat uit een dubbele betonplaat met kruipkelder.