We zijn met vakantie van 1 april tot en met 10 april. 

Vernieuwbouw

Ingrijpende energetische renovatie

Bij Treeco kan je ook terecht voor een vernieuwbouwing. Dit is het proces waarbij een bestaande woning volledig gestript, of zelfs gesloopt wordt en volledig heropgebouwd wordt aan een 6% btw tarief. Bij vernieuwbouw wordt er ook wel eens gesproken over IER, ofwel een ingrijpende energetische renovatie.

Als we spreken over vernieuwbouw gaat het over de volledige woning. Niet over het slopen van een muur om extra ruimte te creëren of het bijbouwen van een kamertje.

Vernieuwbouw

Het nieuwe nieuwbouw

Vernieuwbouwingen zullen steeds meer en meer gebeuren met de bouwshift (2030) en bouwstop (2050) in het vooruitzicht en de beperking van beschikbare open ruimte om een nieuwbouw te plaatsen.

Alle kennis in huis

Bij Treeco weten we maar al te goed dat dit soort bouwprojecten de nodige kennis en expertise vraagt en niet iedereen hier voor openstaat. Daarom staat Treeco je graag bij in het volledige bouwproces met een transparante en persoonlijke aanpak.

Alle kennis over vernieuwbouw in huis
Duurzaam vernieuwbouw

Duurzaamheid centraal

Al onze vernieuwbouwprojecten worden duurzaam en ecologisch uitgevoerd met oog op de huidige energienormen rond bouwen en renoveren. We doen er alles aan om jouw persoonlijke wensen en voorkeuren in de praktijk om te zetten.

Vernieuwbouwing in 5 stappen

  1. Kennismakingsgesprek
  2. Opmaak van het ontwerp in overleg met onze architect
  3. Opmaak totaalbudget van jouw woning 
  4. Afhankelijk van jouw wensen bepalen we de binnenafwerking
  5. Opmaak uitvoeringsdossier