We zijn met vakantie van 1 april tot en met 10 april. 

Verschil tussen Treeco en sleutel-op-de-deurbouwbedrijf

Treeco is een totaalbouwer op maat, maar toch zijn we geen sleutel-op-de-deurbouwer. Treeco bouwt of verbouwt stijlvolle woningen op een traditionele manier of via systeembouw, en voorziet een totale energie-oplossing voor elk project.

Wat dan precies het verschil is met een sleutel-op-de-deurbouwbedrijf (SOD-bouwbedrijf)? Treeco bouwt ‘tot aan de chape’ om het in vaktermen te zeggen. We werken elke woning casco af met alle nodige technieken en de afwerking voor de vloeropbouw. Vanaf dan kan je kiezen: ofwel neem je de afwerking in eigen handen, ofwel kies je om samen te werken met een van onze partners. Zo bouw of verbouw jij 100% op maat van je eigen wensen!

Wat is sleutel-op-de-deurbouw?

Sleutel-op-de-deurbouw is het uitvoeren van het volledige bouwproces, van de bouwgrond naar het finale product. Van het bouwen van het huis zelf tot de volledige afwerking en inrichting ervan. Zo kan je zodra het huis klaar is meteen verhuizen. Je hoeft niet meer te schilderen en soms zelfs geen meubels meer te voorzien als je ervoor kiest om met een binnenhuisarchitect samen te werken. Al het werk wordt dus gedaan door één bedrijf, dat al jouw zorgen wegneemt. 

Waarom is Treeco anders?

Treeco is dan geen SOD-bouwbedrijf, maar neemt wel nog steeds al je zorgen weg, of in dit geval tot aan de chape. Wij staan je bij om jouw droomhuis te realiseren en begeleiden je daarbij tot in de kleinste details.

Met een ervaren bouwteam realiseren we op een energiezuinige en duurzame manier de woning van jouw dromen, of je nu kiest voor een traditionele bouw, een systeembouw of een vernieuwbouwing. Treeco heeft alle kennis in huis!

Daarnaast focussen we ons volledig op het energiezuinige aspect van jouw woning en werken we hiervoor samen met onze eigen zusterbedrijven: ETS, ECS en IWT. De jarenlange kennis en ervaring in duurzaamheid en energiezuinigheid zetten we verder bij Treeco door al onze woningen te bouwen of verbouwen volgens de huidige energienormen. Zo dragen wij ons steentje bij aan de natuur, voor nu én voor de toekomst.

Wat begon met drie energiebedrijven is uitgegroeid tot een all-in bouwbedrijf met kennis in energie en bouwtechnieken, en met heel wat passie. Dag in, dag uit steekt ons ervaren team de handen uit de mouwen om jouw huis om te toveren tot een echte thuis, met oog voor duurzaamheid. Dat is vanzelfsprekend!

Bouwen met Treeco

We zetten de verschillen even op een rijtje:

Sleutel-op-de-deur

1 bouwteam

Volledig instapklaar

Hoog prijskaartje

Groene energie door externe partijen

Geen zorgen voor de klant

Voldoet aan BEN-normen

Treeco

1 bouwteam

Alles is klaar tot aan de chape 

Voor iedereen op maat

Groene energie door experts in huis

Geen zorgen voor de klant

Volledig energiezuinig

Bouwen met Treeco, jouw all-in bouwpartner voor smart building, gebeurt dus volledig transparant, efficiënt en met de nodige expertise en focus op duurzaamheid. Want een huis bouwen doe je maar één keer in je leven.

Daarom staan jouw wensen van bij het begin meteen op de eerste plaats. Wij nemen al je zorgen weg doorheen het bouwproces van start tot finish. Vanaf de studiefase en de uitvoering van de werken tot de service na het opleveren. Want duurzaam bouwen, dat doen we samen met jou!

Building smart for better living

Een huis bouwen is een belangrijk moment in je leven. Het is dan ook onze missie om er een echt droomhuis van te maken. Die belofte maken we waar door:

  • steeds heel open te communiceren;
  • elk project persoonlijk aan te pakken;
  • transparant te zijn over het budget;
  • steeds voor de meest kwalitatieve materialen te kiezen;
  • duurzaamheid centraal te zetten.

Wil jij groen en duurzaam bouwen met het oog op de toekomst? Dan ben je bij Treeco aan het juiste adres. Laten we samen bouwen aan het huis van jouw dromen!

Andere blogposts